Reloj

!--Start: Cuteki·Widget-->

dimecres, 30 de maig del 2012

Excursio fi de curs


D´axó vam anar ha veure la exposició sobre les aus rapaces. Hi había una lechuza, un águila i el que per a mi va ser el millor va ser el falcó tots aquestes eren uns aus precioses. Després vam almorzar uns bocates que ens van fer l´hotel quan tots vam acabar de menjar vam jugar a unes coses per a fer coses amb l´aigua era super divertit i bonic i alrededor pareixia un riu estranger i després d´axó vam jugar un ratet i vam omplir les ampolles d´aigua també va manar per un laberint pero era molt fácil fer-ho. Quan vam acabar tots ens vam dirigir a una sala que ens on es van ensenyar com una pel.licula sobre els microbis. Al acabar vam veure unes sules molt xules i el mijor d´aquest es que eren interactives quan vam veure les sales va manar al mirador de desde allí es veía tot, era precios, a mi personalmente m va encantar despres va manar pets les escales in anava posant uns cartels despenent de l´altura i deia l´animal de esa altura.
Després d´açó vam tornar a l´hotel per a duxar-nos i sopar (el sopar era el menú) després vam fer l´intercamvi de habitacions i va ser genial.
Aquest dia, per a mi va ser el mijor.
Dia 24: (3 dia de viatge) vam desdejunar amb barra lliure tot estaba esquisit al acabar va manar a serra nevada va ser super bonic pero el mijor va ser la guerra de boles de neu. Despres d´aço vam veure una cascada i una fonto precioses. Quan vam arribar a l´hotel vam dinar i va manar de compres pero abans vam veure tota Granada. Hi havia carrers molt diferents als d´Alacant peró altres eren casi iguals. Al anar de compres va ser tot precios pero no vaig comprar molt. Després vam sopar i vam fer argila, va ser molt divertit.
Dia 25: (últim día de viatge) vam anar a la Alhambra tots els palacios eren preciosos i molt interesants, els patis eren espectaculars pero el mijor era una sala. Després d´asto va manar al hotel i ens vam tornar a Alacant les Mestres ens vam donar uns diplomes, nosaltresvam guanyar el de l´habitació més ordenada i ens vam regalar unes llibretes aço va ser xulissim.
He apres que no tots son amics pero que no són tampoc enemics.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada